Tuesday, February 2, 2010

turcuazzz - 4 stadii




11 comments:

  1. VERDE :))
    http://www.youtube.com/watch?v=v2Z5bp1tlf8

    ReplyDelete
  2. INCA MAI VERDE :)
    http://www.youtube.com/watch?v=Jl-cGjemBk4&NR=1

    ReplyDelete
  3. tare mai plang baietii, am schimbat denumirea sa ii linistesc

    ReplyDelete
  4. iaca cu turcuaz vreatli gsesc ceva pe youtube :) si vapshe! ce-ntelegi tu!?! asta nu plang baietii astai Flamenco! canta cu din suflet, nu lishby....:)

    ReplyDelete
  5. Flamenco tak Flamenco, nu te criza de la ignoranti ca mine, care asculta muzica lishby.

    ReplyDelete
  6. greu ajung asa cuvinte la briceni,vad ca nici asem-ul nu a ajutat :)

    ReplyDelete
  7. asa cuvinte la briceni nu ajung...
    Verbul a (se) criza şi participiul adjectival crizat, creaţii recente (încă) necuprinse în dicţionarele generale, au căpătat o circulaţie destul de mare în ultima vreme, mai ales în limbajul tinerilor. Cum se întîmplă destul de des, din registrul familiar oral - unde au avut de la început un sens ironic - ele au pătruns rapid în mesajele de pe Internet şi chiar în scrisul jurnalistic.Cam iritant prin aspectul său de termen tehnic şi preţios, noul cuvînt nu e totuşi o formaţie greşită. Apariţia sa e chiar explicabilă, în măsura în care zona lexicală a afectelor este întotdeauna susceptibilă de inovaţii, din nevoia psihologică a vorbitorilor de a marca noi nuanţe şi grade de intensitate sau pur şi simplu de a inova în planul expresiei. Verbul îşi ocupă locul într-o serie, alături de a se supăra şi a se înfuria, de mai noile a se agita şi a se enerva, de popularul a se oftica. Participiul crizat este folosit pentru a descrie (cu sens predominant verbal) o stare temporară de enervare sau (cu sens tipic adjectival) o trăsătură permanentă a persoanei (iritabilitate, irascibilitate, nebunie)

    ReplyDelete
  8. PS: faptul ca s-ar putea sa nu placa sau sa nu fie inteleasa muzica care imi place mie nu ma deranjeaza nici un pic (citeste "crizeaza" :) ) - sunt obisnuit cu asta...fiecare cu propriele preferinte...
    De gustibus non disputandum est

    ReplyDelete
  9. vsio ), v-ati invatat unul pe altul
    si daca 4 stadii, de ce 3 Z? ))

    ReplyDelete
  10. 1 st. - realitatea interioara
    2 st. - cum as vrea sa te vad
    3 st. - a la Sharapova
    4 st. - ai asa ca sa fie...Shakespeare

    ReplyDelete